Forside Profil Kompetencer CV Kontakt

Her er du: CV » Komplet CV

Fuldtidsjobs

Job Periode Sted

Systemadministrator og Webmaster 06.2006 - 04.2009 Jørgensen Engros A/S
Hos Jørgensen Engros A/S startede jeg som webmaster, da der skulle udvikles en ny webshop. Den blev færdigudviklet i foråret 2008 og jeg stod for vedligeholdelse af denne (se www.je.dk). Tilmed stod jeg for online markedsføring af hjemmesidens produktsortiment via Google AdWords.
Jeg blev senere også systemadministrator og dermed vedligeholdte jeg tre servere, ca. 16 klienter samt 2 macs. Ud over dette arbejdede jeg med produktionsprintere, backup, omstillingsanlæg og telefoner/mobiler. Jeg var også med til at få udviklet et bingosoftware til danske spillesteder, som bruges til kontrol af spilleplader, hvilket jeg også stod for telefonisk og on-site support til.

Forsyner 07.2001 - 12.2001 Bang og Olufsen
Her var mine opgaver at forsyne en afdeling med delelementer til produktionen. Jeg havde overblik over ca. 12 arbejdspladser, hvor jeg bestilte dele i det interne edb system, hentede delene på lageret og afmeldte de producerede vare videre i systemet.

Fritidsjobs

Job Periode Sted

IT Tekniker 09.2000 - 03.2001 Online Digital Service
Jeg har arbejdet som tekniker hos Online Digital Service i Vinderup, hvor jeg har arbejdet med hardware fejlfinding, hardware/software installering, support og vedligeholdelse af kursusmaskiner.

Kurser

Kurser Periode Sted

IT-Spinder 05.2005 - 02.2006 Kompetencehuset
Der arbejdede jeg som udvikler og lavede Content Management Systemer i PHP, her gennemgik jeg desuden et TYPO3 og CMSimple kursus. Senere flyttede jeg til driftsgruppen, hvor jeg arbejdede med den daglige vedligeholdelse at servere og klientmaskiner på stedet, samtidig med at jeg begyndte at læ:se til en certificering som MCP (Microsoft Certified Professional) i Windows XP. IT-spinder er et seriøst beskæftigelsesprojekt, der er et samarbejde mellem HK, arbejdsformidlingen og Kompetencehuset i Århus.

Skole

Uddannelse Periode Sted

Multimediedesigner 09.2002 - 06.2004 Erhvervsakademiet Midtjylland
Her har jeg haft fag som interaktionsudvikling, hvor jeg har arbejdet udvikling af statiske og dynamiske hjemmesider, visualisering og konceptudvikling, hvor jeg har arbejdet med brugervenlighed og brugertilpasning, markedskommunikation/strategiudvikling, hvor jeg har arbejdet med analyse og markedsbehov. Desuden har jeg i mit afgangsprojekt udviklet et virtuelt prøverum for Bon A Parte i PHP.

HHX 08.1998 - 06.2001 Struer Erhvervsskole
Her vil jeg fremhæve de fag som har haft min interesse og har haft relevans for mit karrierevalg. Jeg har haft engelsk på niveau A, informationsteknologi på niveau B, multimedie på niveau C og jeg har skrevet min SSO i informationsteknologi på niveau B.

2. skoleperiode (elektronik/svagstrøm) 01.1997 - 06.1997 Struer Erhvervsskole
På daværende tidspunkt overvejede jeg at blive datamekaniker, det som i dag hedder datafagtekniker, men af mangel på læreplads valgte jeg en anden vej.
Komplet CV

Fuldtidsjobs

Fritidsjobs

Kurser

Skole

.:: E-mail: barslund@gmail.com ::.    |    .:: Telefon: +45 4089 8345 ::.    |    .:: Sitemap ::.