Forside Profil Kompetencer CV Kontakt

Her er du: Profil

Hvem er jeg…

Mit navn er Søren Barslund Melgaard og jeg er 40 år gammel. Jeg bor i et dejligt hus i Videbæk sammen med min kone, Lise og mine to hunde.

Jeg er en rolig og venlig person og er ofte klar med en hjælpende hånd, både til computerne men også til alt muligt andet.

Jeg bruger en del tid i haven om sommeren, da jeg er igang med en omlægning af haven, som den så ud da vi flyttede ind, det er også der jeg stresser af, og tilmed vil jeg gerne have det ser ordentlig ud.

Jeg er teknisk interesseret og følger med i udviklingen indenfor PC hardware, smartphones, hi-fi og hjemmebiografopsætninger m.m. Jeg er selv entusiast og derfor er det også noget jeg bruge en del tid på derhjemme.

Min fritid bruger jeg også gerne sammen med mine venner, om end det står på poker, madklub eller bare hygge.

Jeg boede tidligere i et lille rækkehus i Silkeborg, hvilket jeg var meget glad for, men valgte at flytte til Videbæk pga. meget transporttid vedr. et job. Før Lise og jeg købte rækkehuset boede vi i lejlighed, også i Silkeborg, da der var her Lise læste til lærer.
Under uddannelse som multimediedesigner boede vi i en kollegielejlighed i Ikast. Det var der, jeg flyttede hjemmefra og sammen med Lise.
Før det boede jeg hjemme i Vinderup sammen med mine forældre og min storebror, jeg flyttede hjemmefra da jeg var færdig med handelsskolen.

.:: E-mail: barslund@gmail.com ::.    |    .:: Telefon: +45 4089 8345 ::.    |    .:: Sitemap ::.